Använd rester från julmaten

Så nu sitter jag här, och säkerligen ni också, väldigt mätta efter julens frosserier. Jag är fruktansvärt trött på allt som har med julmat att göra. Givetvis finns det allehanda rester som jag genom viljestyrka och med ett högljutt och tillika färgrikt språk försöker äta upp nu i dagarna. Gillar inte att slänga mat.

Jag känner mig mycket glad att det finns andra matbloggare därute som är så duktiga på att ta tillvara på maten som blev över. Själv är jag märkligt fantasilös när det gäller att göra något annorlunda med julbordets rester. Så ett uppriktigt tack till er som delar med er av era kunskaper och inspirerar andra.

- Öhmans Mat & Vin har en hel del blogginlägg om julrester
- PickiPicki trollar med rester
- Monika Ahlberg använder sig av dadlar som har blivit över
- Husmorslisas 10 recept på resterna från julmaten
- Salt & peppar gör pyttipanna
- Lotta Brinck gör ostsås till pasta och lite annat roligt

Kommentera

Kategorier

Arkiv

Sidor